Mechanics is een bedrijf dat zowel mechanische als pneumatische stroomoplossingen levert voor de energievoorzienings- en airconditioningindustrie in Europa. Een van de opdrachtgevers die wij bedienen is het onderdeel HV-discussie van de servicegroep van een bedrijf in Nederland. We bieden een eenvoudig te gebruiken split-systeem dat helpt bij het opzetten zonder problemen en zorgt voor een gemakkelijke bediening van de motor na installatie.

De verkoop van extra banden en algemene onderhoudsdiensten zorgen voor succes voor uw lokale distributiebedrijf. We hebben dealers over de hele wereld. Als distributeur kunt u cashflow in uw bedrijf genereren door bij uw lokale bedrijven te introduceren. Dit is een gemakkelijke en kosteneffectieve methode om uw bedrijf uit te breiden naar nieuwe markten.

Een typische verkoopprijs is ongeveer £ 100 meer! Je zou ook een busje moeten huren om je aanbod te verspreiden.

Nadat u zich heeft aangemeld bij uw distributeur, wordt een bestelwagen geleverd met alle gereedschappen en technologie om meer bekendheid bij klanten te krijgen. Uw klant heeft toegang tot experts die een snelle en efficiënte service bieden. In veel gevallen zult u in staat zijn om winst te maken.

Kies distributeurs die de producten en diensten bieden die u zoekt tegen een betaalbare prijs en tegen de beste servicekosten. Ook de service van ingenieurs zal inbegrepen zijn.

De Healthy University heeft een bonusmaand van £ 13K opgehaald! We rekenen ook een extra maandelijkse betaling van £ 150 per maand. Het is deze stimuleringsregeling die nu wordt beschouwd als een van de hoogste in de natie.

Als je net begint, wil je de beste diensten aanbieden om je inkomen te verhogen. De sleutel is om uit te zoeken welke klanten het goed kunnen doen en zich vervolgens op deze sector te concentreren. Dit is de perfecte manier om een ​​geweldige naam te vestigen voor uw lokale banden en team terwijl u uw markt onderzoekt.