Led verlichting

De meeste industriële LED-verlichting die u op uw werkplek zult aantreffen, wordt aangestuurd door een industriële controller. Deze verlichting is zeker betrouwbaar, rood dat door hen wordt uitgestraald zal niet detecteerbaar zijn en er zal geen explosie ontstaan. De industriële LED verlichting wordt echter niet alleen gebruikt voor de veiligheid, maar ook om andere redenen: om de verlichting van de lokalen voor een bepaalde reden mogelijk te maken, om verschillende soorten verlichting te creëren (omgevingsverlichting, taakverlichting, accentverlichting, sfeerverlichting) en om de lokalen te decoreren.

Een LED-lampje bestaat uit een chip (compacte halfgeleider), een voeding, een LED-chip, weerstanden en een paar headers (meestal aldrive LED’s of werkgelegenheid van infrarood of aluminium LED’s). De meeste LED-lampjes bestaan uit ongeveer 50-60 LED’s (afhankelijk van de grootte), maar ze kunnen ook uit slechts 1 of 2 LED’s bestaan. De chips worden gemaakt door de leds horizontaal te rangschikken.

Bovenaan de LED-lamp bevindt zich een resistieve component, die helpt om de stroom die de LED-chip ontvangt te verminderen, en deze wordt aangesloten op een voeding. Sommige van de industriële LED lampen zullen bestaan uit meerrijige verlichtingsbalken. Maar het meest voorkomende type dat we kennen is pallet LED verlichting. Wat betreft de verlichtingsbalken, dit is gewoon een rij LED’s die in volgorde zijn bevestigd. LED lampen variëren van flood licht tinten tot helder witte tinten, dus wees voorzichtig. Als u een heel precies licht wilt, kies dan geen floodlight toon; anders zal het een heel kleine en zwakke verlichting geven. LED lampen variëren in grootte, gemeten in milli kaars Uren (m infertiliteit). Sommige kunnen zo klein zijn als 0,25W, terwijl andere zelfs tot 50W kunnen zijn.

LED-verlichting wordt vaak gebruikt voor verkeerslichten en waarschuwingslichten. De meeste LED’s hebben tegenwoordig een behuizing van gaas, wat de bediening van de lamp vergemakkelijkt. Ze zijn ook effectief voor voorschriften, omdat er geen rook of giftig gas vrijkomt. Vaak hebben deze industriële LED-verlichting minder warmte en daarom kunnen ze zowel binnen als buiten worden gebruikt. Enkele andere toepassingen van LED-verlichting zijn op instrumenten in de luchtvaart technische workshops, fabrieken, operaties en monitoring centra en nog veel meer.

Lees meer:
Led spots
Led strips