Wandkast op maat

Mijn apparaat overtuigingen: rationeel denken: rommel stopt de stroom en up beat innovatie stopt onzekerheid. Mijn tweaks voor dit project: Ik koos een standaard knutselpapier en verfde de kast blauw. Daarna heb ik de binnenkant van de kast open gemaakt met wandtapijten.

Vervolgens gebruikte ik houten deuvels om de wandtapijten te ondersteunen. Om de displayruimte te maximaliseren heb ik decoratieve haken gebruikt. Ik heb de borstelharen in een boogvorm geknipt en ze daarna gebeitst in dezelfde kleur als de wandtapijtstof.

Ik had 2 glazen knoppen nodig, dus pakte ik een ronde ring en monteerde die op de wandkast met de bevestigingsbeugels. Met behulp van de ring heb ik de kast ouderwetse uitgangen geschilderd en de kleur naar wens aangebracht. Om veiliger te zijn bij het maken van kunstwerken gebruikte ik een verwijder baar stencil.

Ik decoupeerde de knoppen met libellen en bracht het schilderij aan op de kast. Alle materialen die ik gebruikte vond ik in de buurt van mijn huis en in plaatselijke discountwinkels: 2 gallon verf, 1 gallon grondverf, 3 gallon grondverf, 2,5 geckos, 2 gallon geelgouden half glanzende verf. Ik heb de kast bekabeld en wit geschilderd. Het is belangrijk om een grondverf te gebruiken als je over donker heen schildert, vooral als de kasten al gelakt zijn.

Ik heb dit gebruikt om de binnenkant van de kastdeuren te verven. Ik had deuren nodig met 6 panelen, dus ik moest ze inkorten. Ik heb dat gedaan door een schets van de muurkast te gebruiken.

Ik heb de kasten opgemeten voor 6 deuren, dus ik heb de binnenkant van de kast wit geverfd. Het voegde wat extra glans toe aan het decor.

Ik heb een decoupagetechniek gebruikt met behangplaksel en een grote zeespons. Ik sjabloneerde de gebruiksaanwijzing rond de deuren, creƫerde een rand rond de plafondlijst en schilderde de kasten. Daarna koos ik een middelgroene kleur en schilderde die op de lijst van het plafond, sjabloneerde dan wat helderder geel in de deuren en een veel helderder groen rond de bovenkant.

Tenslotte werden de deuren opgehangen met wat kralen en het met hars beklede beslag. Ik heb ze opgehangen met magneten aan de randen van de kasten.

OPMERKING: Ik heb middengroen en donkergroen gebruikt voor de groene, lichtgroene en gele voorwerpen (ik heb donkergroen in water gemengd om het middengroen te maken).

Als uw keukenkastjes van massief hout zijn, doe dan moeite om de deurtjes op hout te laten lijken en werk de kastjes af. Als uw kasten al geschilderd zijn, breng dan op elke deur niet vergelende gaasband aan.

Als u een mixer gebruikt om de verf te mengen, moet u er rekening mee houden dat de verf aan de randen kan vervagen. Ik bracht twee lagen aan op de beits en de polyurethaan voordat ik de kasten schilderde.

Lees meer

Tv meubel op maat